Kontakt Unibil Stavanger

OxNPUcPY.jpeg.jpg
Geir Harald Hjelleset
Daglig leder 
bFciVDiA.jpeg.jpg
Marit Pedersen
Administrasjon / Kontor 
ZUk3k5RE.jpeg.jpg
Admir Denic
Verksmester / Daglig leder verksted 
4Fyt8nVI.jpeg.jpg
Javier Wilson
Klargjøring 
Yw7H2pA8.jpeg.jpg
Anne Marit (Maja) Bergesen
Kontor  
bkb3.jpg
Bjørn Kåre Bergesen
Administrasjon / Innkjøp 

Kontakt Unibil Kristiansand

bkb3.jpg
Bjørn Kåre Bergesen
 
eeX-6tes-jpeg-jpg-500_500-croped.jpg
Atle Øvland
Avdelingsleder Kristiansand 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Start ferien hos Unibil:

Gjør en superdeal på ferieklare bobiler

Start årets sommerferie hos Unibil! Akkurat nå har vi et stort utvalg av fabrikknye bobiler fra kr 699.000, som alle er klare for å dra på sommerferie med deg. I tillegg har vi i hele sommer 2 for 1 på sanitærvæske - ta turen innom oss og gjør deg klar for ferien!

Med bobil kan du reise hvor du vil - når det passer deg. Uansett om du er ute etter en liten og praktisk bybobil eller en luksusbobil i millionklassen med alt utstyret du kan tenke deg, hos Unibil finner du garantert noe som passer både feriebehovet og lommeboka. 

Akkurat nå har vi et stort utvalg av fabrikknye og ferieklare bobiler fra kr 699.000. Hos oss finner du bobiler fra merkene Hymer, Carado og LMC, som alle er veletablerte tyske kvalitetsmerker. Kjøper du ny bobil hos oss kan du være sikker på å ha gjort en trygg handel. Vi gir 5 års norgesgaranti på alle nye bobiler, og med Norges største forhandlernett i ryggen får du hjelp hvor enn du skulle befinne deg i Norge.

Frem til 31. august gir vi 2 for 1 på bestselgerproduktet sanitærvæske i tablettform fra Aqua Kem. Benytt anledningen til å fylle opp lageret, og legg turen innom oss i Hillevåg i sommer. Maks 10 bokser per kunde. Hver lørdag byr vi også på gratis pølser og brus - velkommen!
Aktuelt