Kontakt Unibil Stavanger

OxNPUcPY.jpeg.jpg
Geir Harald Hjelleset
Daglig leder / Salgssjef 
bFciVDiA.jpeg.jpg
Marit Pedersen
Administrasjon / Kontor 
ZUk3k5RE.jpeg.jpg
Admir Denic
Verksmester / Daglig leder verksted 
4Fyt8nVI.jpeg.jpg
Javier Wilson
Klargjøring 
Bjørn Kåre Bergesen
Administrasjon / Innkjøp 
Anne Marit (Maja) Bergesen
Kontor  

Kontakt Unibil Kristiansand

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Byens hyggeligste bilforhandler

UNIBIL AS ble etablert i 2014 som en frittstående bilforretning. Vår forretning er basert på salg av nyere bruktbiler av kjente merker. Vi er merkeforhandler av Hymer, Challenger, LMC og Carado bobiler, samt Caravelair, Eriba og LMC vogner. Vi er til sammen 12 topp motiverte ansatte.

Kom innom oss for en prat og få et godt tilbud på din nye bil.

Hos oss er alltid kaffen klar! Vi leverer biler til hele Norge. Vi henter deg gjerne på flyplassen eller togstasjonen. Eller leverer din nye bil hjem til deg via en av våre samarbeidspartnere på biltransport.

I 2020 solgte vi snaut 500 personbiler. Vi var tidlig ute med salg av brukte elbiler. Her har vi opparbeidet oss en høy kompetanse og har et av byens største utvalg av nyere elbiler. 

Geir Harald og Frode er selgerne våre. De har årelang erfaring med bilsalg, og er ikke fornøyd med handelen før du er det.

Vi har en flott camping og utstyrsbutikk. Her selger vi alt det du trenger for ferieturen. Vi har det du trenger til caravan og campingferie, men også utstyr til båtturen. Kom innom oss og se vårt store utvalg fra Max Fritid.

Vi har også eget bilverksted rett over gaten. Her er Admir sjef og hans team står klar til å hjelpe deg om noe uforutsett skulle oppstå, eller om du trenger service på bilen din.

NORDEA og Santander er vår samarbeidspartner på billån og leasing. Vi tilbyr svært gode vilkår på lån når du kjøper bil hos oss.

Vi er Autoreg godkjent av Statens vegvesen, og kan derfor omregistrere biler hele døgnet, alle dager. Vi har også brukthandler bevilling fra Politiet.